GUZEL MEDIA (500 x 250 px).png

PALVELUMME

KOTISIVUT

Hyvä verkkosivusto on välttämätön, jos haluaa herättää asiakkaiden kiinnostusta ja huomiota. 
Räätälöimme jokaiselle yritykselle juuri omanlaisensa, heidän visioonsa ja konseptiinsa sopivan sivuston. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa, jotta saamme tehtyä juuri teidän näköisenne nettisivut.

sähköposti markkinointi

Sähköpostimarkkinointi on tapa tavoittaa jo nykyinen tai tuleva asiakas suorilla sähköpostiviesteillä. 

Sähköpostimarkkinointi toimii niin B2C- kuin B2B-markkinoinnissakin, ja on yksi kustannustehokkaimmista digitaalisen markkinoinnin muodoista.

FACEBOOK & INSTAGRAM

Facebook ja Instagram markkinoinnilla saat mainokset suoraan asiakkaasi puhelimeen. Facebook markkinoinnin avulla voit kohdistaa markkinoinnin juuri oikealle yleisölle jotka todennäköisemmin ostaa tuotettanne.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on kuvallista viestintää eli se antaa ulkoasun viestille. Graafisen suunnittelijan tehtävä on auttaa katsojaa ymmärtämään haluttu viesti mahdollisimman hyvin ja helposti. Graafinen suunnittelu tasapainoilee kuvataiteen ja kaupallisuuden välimaastossa.

sisällön-tuotto

Sosiaalisen median vaikutus on kasvanut paljon viime vuosina, jonka ansiosta yritysten on helpompi menestyä verkossa. Aktiivisella päivittämisellä pidämme asiakkaasi kiinnostuneina ja tietoisina yrityksestänne

google ads

Google Ads:in avulla saamme kotisivusi näkymään ensimmäisenä Googlen hakukoneella. Käyttämällä oikeita hakusanoja potenttiaaliset asiakkaanne löytävät kotisivusi varmemmin.

Ota yhteyttä!

Oletko kiinnostunut palveluistamme? Ota yhteyttä nyt ja aloitamme yhteistyöt!

Kiitos viestistäsi!